Ajutor online - Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

1. Nu sunt in tara, pot plasa o comanda in acest caz?

Desigur, recomandarea noastra aici este sa achitati produsul dorit prin plata cu cardul sau transfer bancar si sa specificati la adresa de livrare o adresa din Romania. Va propunem aceasta solutie intrucat este cea mai putin costisitoare.

Putem de asemenea, sa va livram coletul si in afara tarii doar ca in acest caz costul transportului va fi considerabil mai mare.

2. Locuiesc intr-o localitate mica la o distanta de 50 de km de cel mai apropiat oras, in acest caz imi cresteti costurile de transport?

Costul transportului este acelasi indiferent de zona in care locuiti, nu se percepe taxa suplimentara pentru localitatile in care firma de curierat nu are punct de lucru, asadar puteti comanda cu incredere.

3. Care sunt modalitatile de plata?

Pentru modalitatile de plata va rogum sa acesati acest pagina Modalităţi de plată

4. Cum returnez o comanda?

Pentru returnarea unei comenzi va rog sa ne contactati telefonic la numerele 0774-091.579 / 031-433.51.65 sau pe e-mail la office@contactdirect.ro.

Comanda dumneavoastra poate fi returnata fara probleme si fara sa aveti un motiv anume. In cazul in care produsul comandat nu corespunde asteptarilor dumneavoastra, puteti sa-l returnati si va rambursam in cel mai scurt timp suma achitata