Da, ai citit bine – femeile nu vor bărbați săraci. Niciodată nu cred că și-au dorit, doar că o bună perioadă de timp au fost obligate să suporte sărăcia unui bărbat.

Săraci cu duhul cum s-ar spune, pentru că despre asta vreau să-ți vorbesc. Săraci la suflet dacă îți sună mai bine.

Femeile nu vor bărbați care le consideră niște obiecte, numai bune de pus în ramă sau pus la curățenie și făcut mâncare. Sunt absolut convins că nu vor ca iubirea lor să fie consumată printre praf, miros de tocăniță și invalidare. Cui, de fapt, i-ar plăcea să și-o consume așa? Tu, bărbate, când ai plecat din cuib, de acolo de la mămica ta, înțeleg că poate au preluat un model pe care l-ai văzut repetându-se în copilărie și, poate, acum ți se pare firesc ca ea să calce, să spele, să curețe, să gătească, să adune după tine. Și dacă ți se pare atât de firesc, măcar pentru o zi, uită-te în ochii ei și întreab-o: draga mea, cum vezi tu iubirea?

Sunt absolut sigur că nu-ți va răspunde prin: fiind menajeră, îngrijitoare, bucătăreasă cât este ziua de lungă. Și, aici, desigur pot confirma femeile care citesc aceste rânduri.

Oferă-i din bogăția sufletului tău, bărbate!

Oferă-i respectul și trateaz-o ca pe un partener egal. Pentru că, la naiba, asta și sunteți! Fiecare are calități și defecte, însă împreună puteți forma o echipă de neoprit. Oferă-i căldura unei mângâieri și a unui compliment la ceas de seară și ai să vezi cum ochii ei încep să sclipească, să prindă viață. Oferă-i umărul tău când are nevoie de sprijin așa cum ea îți oferă un acasă. Oferă-i înțelegere și încetează să fii cocoșul în casă. Ține minte – împreună faceți o echipă de neoprit! Oferă-i bogăția emoțională, nu materială. Oferă-i liniștea atât de necesară pentru ca ea să înflorească.

Materialul îl veți avea dacă vă iubiți până la cer și înapoi, dacă știți că vă puteți baza unul pe celălalt!