Evident, titlul este o exagerare, însă putem să revenim cu picioarele pe pământ și să ne rezumăm doar la – femeia dorită de bărbați și urâtă de femei.

Pe-un bărbat îl aprinzi cu ușurință unduindu-ți puțin corpul și lăsându-l să-și arunce o dată privirea în decolteul tău. Dar un adevărat succes înseamnă să-l faci să te dorească mai aprig, mai cu pasiune, mai cu devotament, mai cu tărie decât s-a luptat Ștefan ăl Mare cu otomanii pentru Moldova și creștinătate. Abia atunci te poți încununa drept regină peste cele patru camere ale inimii.

Să fii dorită de bărbați, dar nu doar în pat, ci și-n viața lor. Să se înghesuie la tine așa cum se înghesuia românul la carne pe vremea lui Ceaușescu. Să fii dorită de bărbați încât să poți organiza un talent show unde protagoniștii sunt pretendenții la sufletul și, poate, mâna ta.

Totul ține de tine, de eleganța de care dai dovadă, de inteligența pe care trebuie să înveți să o folosești, de caracterul ce lasă doar amintiri plăcute și demnitatea de care ar trebui să fii nedespărțită.

Ei bine, dacă ai ajuns aici – să fii dorită de mulți bărbați – fii sigură că vei atrage și invidia femeilor. Acelor femei care oricât s-ar strădui nu pot fi ca tine, acelora care nu pot fute mintea unui bărbat decât dacă se dezbracă și stau capră, acelora care nu pot cuceri un bărbat decât pentru câteva ore, în pat. O să te hulească,  o să te bârfească la fiecare colț, o să te arate mereu cu degetul doar pentru că știu în sinea lor că nu se vor putea ridica vreodată la înălțimea ta.

Dar, tu, draga mea, să nu te cobori la nivelul lor și nici măcar să nu te gândești vreo clipă să le dai vreo replică. Lasă-le să fiarbă, să își bage unghia-n gât – există satisfacție mai mare decât  să le vezi cum se străduiesc să te imite și să nu reușească câtuși de puțin? Stai deoparte și amuză-te de ele.

În rest, vezi-ți de viața ta și fii femeia dorită de toți și urâtă de toate!