Contrar unor opinii naive, și noi, bărbații, avem nevoi, dorințe și lucruri ce nu ne plac. Nu suntem făcuți să acceptăm tot ceea ce nu ne place. Știu, există femei care cred că bărbații trebuie să îndure orice, pentru că, deh, sunt bărbați și n-ar trebui să se plângă. Ce gândire medievală!

Știți ce ne îndepărtează de lângă voi?

Gelozia în exces, de exemplu. Nu negăm că este drăguț când vă vedem cum vă aprindeți când ne scrie o altă tipă ori când se uită vreuna la noi, așa, mai cu subînțeles. Dar de aici și până la a face caz din orice este un mare, mare pas. Nu ne place când pentru orice ni se cere o explicație, când vreți să ne controlați la sânge, mai ceva ca la un filtru al poliției. Dacă v-am spus că vă iubim și suntem bărbați, fiți sigure că nu avem nimic de ascuns. Aveți răbdare și vă vom spune noi tot ceea ce vreți. Nu trebuie să ne chinuiți ca să aflați un lucru neînsemnat. De asemenea, vă rugăm, dacă ne vreți lângă voi, nu ne cicăliți cu mii de mesaje și apeluri când mai ieșim cu băieții la bere. Am ieșit să ne relaxăm, așa cum vă relaxați și voi când ieșiți cu fetele. Dacă voi nu ne înșelați, n-o facem nici noi. Și nu, să nu mai credeți prostia cu „dacă este bărbat, sigur înșală”. Nu fiți așa naive, vă rugăm!

Nepăsarea este un alt lucru ce ne va îndepărta de voi. Avem și noi zile proaste și simțim să vorbim cu cineva despre asta. Dacă ne ignorați, o să ne deranjeze. Și noi putem să ne simțim neimportanți pentru voi. Dacă avem c*aie, nu înseamnă că suntem imuni la astfel de momente. Rupeți-vă din timpul vostru și fiți alături de noi în astfel de momente. Arătați-ne că nu suntem doar niște simple prezențe cu penis prin casă. Vorba aia – vorbește un om, nu latră un câine.

Dorința de a ne schimba după voia voastră ne va îndepărta de voi, de asemenea. După o vreme, poate că veți fi tentate să ne schimbați după cum vreți voi, iar nouă nu ne va plăcea lucrul acesta. Lăsați-ne să fim naturali, să ne simțim bine în pielea noastră atunci când suntem în preajma voastră. Dacă noi v-am acceptat cu bune și cu rele, de ce nu puteți face același lucru? Ok, dacă este ceva de schimbat, haideți să discutăm, să vedem dacă chiar este o problemă sau doar o închipuire. Dacă facem tot ce putem pentru a vă face fericite, de ce vreți luna de pe cer doar de dragul de a o avea?

Sunt câteva lucruri care ne pot îndepărta de voi.

Pe viitor, voi mai scrie pe tema asta.