Draga mea, ascultă-mă puțin! Uită-i pe bărbații care te-au rănit, care te-au determinat să nu mai crezi în niciun bărbat, care te-au făcut să-ți petreci nopțile plângând, care ți-au lăsat un gust amar în ciuda vorbelor dulci pe care ți le spuneau. Nu-ți consuma energia iertându-i, ci, pur și simplu, uită-i! Tu meriți mai mult decât lacrimi. Meriți zâmbete, meriți să strălucești lângă un bărbat care te iubește sincer, chiar dacă nu-i cel mai frumos ori cel mai bogat. Ți-am mai zis că cea mai mare bogăție a omului este sufletul.

Uită-i pe cei care ți-au intrat în suflet val-vârtej și ți-au dat lumea peste cap de neghiobi ce-au fost. Ridică privirea, ține capul sus și pășește dreaptă! Nu uita că ție ți-a rămas demnitatea și încrederea în oameni, iar lui nu i-a rămas decât să se ducă-n pizda mă-sii. Ține minte: cine nu te merită, nu trebuie să aibă loc nici măcar în gândurile tale!

Uită-i pe cei care, fără scrupule, ți-au luat totul și nu ți-au dat nimic, crezând că totul le este destinat. Uită-te-n oglindă și vei vedea că ți-a rămas un om – tu – și asta ce-i mai important. Dacă te ai pe tine, poți atinge infinitul, poți ajunge acolo unde-ți propui, poți face imposibilul posibil. Ai încredere în tine, căci ești o femeie puternică. Mai puternică decât ai crede!

Ridică-te de jos, șterge-ți lacrimile și nu uita că ești o femeie formidabilă!

Iar bărbaților care vor urma să îți intre în viață, am să le spun ceva:

Nu vă mai plângeți atât de mult că femeile nu mai sunt ce au fost, că femeile nu mai gătesc, că nu mai calcă la dungă cămășile, că nu mai știu să șteargă praful, că nu au chef de sex de fiecare dată când ți se scoală vouă.

Sunteți un cuplu sau ce?

Gătiți împreună, chiar dacă prima dată veți arde mâncarea. Împreună, veți învăța. Călcați împreună, chiar dacă prima dată vor mai rămâne câteva cute. Împreună, veți învăța. Faceți curat în casă împreună, chiar dacă vor mai rămâne urme de praf pe ici, pe colo. Împreună, veți învăța.

Femeia nu ar trebui să fie sclava niciunui bărbat, așa cum bărbatul nu ar trebui să fie sponsorul niciunei femei.

Împreună, în doi, puteți face totul posibil.