Prezența ori absența zâmbetului de pe chipul unei femei spune multe despre acel bărbat pe care-l are lângă ea. Dacă-i până la urechi, înseamnă că și-a găsit bărbatul potrivit. Ori a fost găsită de el. Dacă este absent, colțurile gurii fiind mai mult îndreptate în jos, se cheamă că e chin și nu înțeleg pentru ce mai există ceva între ea și el.

În zâmbetul unei femei, printre multe altele, se regăsește și calitatea unui bărbat, cea de dincolo de ceea ce poate fi observat cu ochiul liber. Un trup frumos nu înseamnă neapărat și un suflet pe măsură. Așadar, de cele mai multe ori, fericirea pe care un bărbat o aduce în viața unei femei ține mai mult de latura lui interioară – de caracter, de inteligență, de suflet.

O femeie al cărei bărbat îi aduce mai mult nori, indiferent de cât se va strădui să afișeze un zâmbet, nu-i greu să-ți dai seama că este unul forțat, unul fals, lipsit de orice urmă de căldură. În caz contrar, adică dacă bărbatul își face treaba, zâmbetul ei poate încălzi chiar și cele mai înghețate suflete ce există.

Să-ți faci femeia fericită, să-i întipărești un zâmbet pe chip, nu-i o datorie. Este o mândrie pentru tine ca bărbat să o vezi cum radiază de fericire. Și este o invidie pentru cele care au uitat cum este să zâmbească.

Bărbatul potrivit plantează un zâmbet acolo unde durerea a lăsat un gol. Și uite așa te ajută să treci peste orice probleme. Făcând ceva pentru femeia iubită, nu doar dând din gură și din fund când sunteți în pat! Celălalt bărbat, cel care nu ar trebui să fie pe gustul sufletului tău, adâncește și mai mult golurile pe care deja le resimți intens. Așadar, alege cu capul după cum simți cu sufletul!

Vă doresc să fiți zâmbetul celuilalt, de dimineața până seara!

Să fiți iubiți!