Orice bărbat, atunci când alege să se implice într-o relație, alături de femeia pe care o vede potrivită, și-ar dori să fie stârnit. Și, să știți, lucrurile sunt relativ simple, pentru că nici noi, ca bărbați, nu ne dorim lucruri foarte diferite față de voi.

Cred că și-ar dori să aibă ce și cu cine vorbi. Despre lună, despre stele, despre stresul de la job, despre tâmpenii, despre copilării, despre temeri, despre visuri, despre frustrări, despre eșecuri, despre realizări. Își dorește o femeie care să stârnească în el sentimentul că este ascultat și că ceea ce spune nu este doar un ecou.

Cred că și-ar dori să o femeie care să știe când să fie copilă, când adult. Când e prea mult copil ori prea mult adult, parcă lucrurile devin puțin monotone. Și așa i se stârnește dorința de a descoperi cât mai mult femeia din fața sa, pentru că totul este plăcut.

Cred că și-ar dori o femeie care să-i fie partener de drum, nu o greutate pe care trebuie să o care pe umeri. O femeie cu visuri, cu planuri de viitor, cu dorința de a realiza lucruri, de a trăi lucruri. O astfel de femeie îi va stârni respectul, pentru că nu găsești foarte ușor oameni care să tragă cu tine atât la bine, cât și la greu.

Cred că și-ar dori, trecând poate la un plan puțin mai superficial, o femeie alături de care să descopere fiecare fantezie. Atât a lui, cât și a ei. Să-l stârnească pur fizic. Sexul nu este soluția unei relații reușite, dar este o parte ce întreține ceea ce se întâmplă în sufletul a doi oameni. Cred că și-ar dori să fii la fel de receptivă ca el atunci când sunteți dezbrăcați, nu să-i închizi ușa în nas și să îl privezi de plăcerile despre care ați discutat amândoi.